EDEN – Motor pentru Date Energetice

EDEN este un pachet de aplicații software destinat achiziției, prelucrării și raportării datelor energetice pentru managementul activității furnizorilor și consumatorilor de energie.

eden-blkEDEN este o platformă versatilă care acoperă o paletă largă de aplicații pentru sistemele de măsurare:

  • aplicații mici, de început, cu până la 10 contoare, pentru consumatori industriali care vor să-și gestioneze consumul de energie
  • aplicații de talie medie de până la 100 de contoare, pentru consumatori industriali mai mari și pentru furnizori de energie care au nevoie de datele măsurate pentru piața de energie
  • aplicații de scară mare cu 500 – 10,000 de contoare sau mai mult, pentru mari consumatori industriali și furnizori de energie.

Pachetul software EDEN a fost dezvoltat pe platforma Windows cu componente Open Source, cum ar fi baza de date SQL, PHP și Open Office. EDEN are o arhitectură fizică și logică distribuită și scalabilă. Aceasta permite clienților să investească incremental în sistemul de măsură, pornind de la un sistem de bază adecvat nevoilor curente și să migreze în timp spre un sistem mediu sau mare de măsură odată cu modificarea cerințelor afacerilor lor și a nevoii unor funcționalități suplimentare ale infrastructurii de măsură.

În aplicații complexe o arhitectură flexibilă poate fi implementată atât cu servere distribuite, cât și cu o platformă centrală de servere, permițând procesarea în paralel pe măsură ce fluxurile de date cresc.

Proiecte reprezentative

Back to Top