Suntem prezenți pe piața românească din anul 2003. Intrați pe următorul link pentru a afla mai multe despre cine suntem și în ce credem.

Inginerie energetică și Management de proiecte

Fie că sunteți interesați de Servicii de inginerie, consultanță sau proiectare de calitate sau căutați o echipă experimentată pentru Management de proiecte  în domeniul energetic, veți găsi în portofoliul nostru proiecte reprezentative care ar putea fi apropiate de planurile dumneavoastră de afaceri.

Un alt domeniu la fel de important în care activăm este cel reprezentat de

Sisteme de măsurare inteligentă și Soluții de Smart Grid

Soluțiile noastre sunt centrate pe utilizarea inovativă a contoarelor inteligente (smart meters). Pornind de la acestea am creat produse care răspund celor mai noi și provocatoare cerințe ale jucătorilor importanți din sectorul energetic. O parte din proiectele reprezentative implementate în jurul acestor produse sunt de asemenea listate în această secțiune.

Produse

SIRIUS - Smart Grid Solutions este o platformă hardware și software pentru sisteme energetice inteligente conectabile la Rețeaua Inteligentă, ce are la bază conceptul de Entitate Energetică Virtuală  conectată la Webul Energetic.
continuare... SIRIUS – Soluții pentru Smart Grid
EDEN este un pachet de aplicații software destinat achiziției, prelucrării și raportării datelor energetice pentru managementul activității furnizorilor și consumatorilor de energie.
continuare... EDEN – Motor pentru Date Energetice
ANSER este un pachet specializat de aplicații pentru măsurarea, calcularea și raportarea serviciilor de sistem livrate de producătorii de energie electrică în sistem.
continuare... ANSER – Unelte pentru Servicii de Sistem

 

Toate produsele noastre sunt rezultatul unei activități susținute de


Cercetare și dezvoltare aplicată

Direcții strategice

Concepte

VPE – Virtual Power Entity (Entitate Energetică Virtuală) este o agregare de producători și / sau de consumatori de energie electrică, augmentată informațional, conectată în Rețeaua Națională și în Webul Energetic (prin internet),
continuare... Conceptul de VPE / VPP
Politicile UE prevăd ca 80% dintre contoarele instalate până în 2020 să fie inteligente (Smart Meters). Dar actualele contoare inteligente sunt prea scumpe, fiecare producător are propria idee despre cum să facă contoarele "inteligente" și nu se vede la orizont niciun consens. 
continuare... Contorul inteligent cu funcționalități separate
Piramida serviciilor energetice este un concept în lucru care urmărește să structureze interacțiunile dintre toți participanții din sectorul energetic.
continuare... Piramida serviciilor energetice


Multe dintre produsele, conceptele și viziunile de dezvoltare pentru viitor sunt legate de participarea noastră angajată în Proiecte europene.

Toate realizările noastre au fost posibile datorită unei colaborări excelente cu partenerii și clienții noștri.
Mai jos îi găsiți listați pe cei mai importanți dintre ei.

Clienți și parteneri importanți


Prețuim afilierea noastră la organizațiile internaționale sau locale ale industriei.
De asemenea vă recomandăm siturile autorităților din energie pentru informații cu caracter legislativ și de prezentare a sectorului energiei.

Afilieri


Autorități în energie


Back to Top